Start Improve Physiotherapy

Start Improve Physiotherapy

Er is wat nieuws onder de zon!

Fysiotherapeut Matthijs Klaassen is Improve Physiotherapy gestart in universitair Sports Centre de Bongerd op de Wageningen Campus. Hiermee komt na lang werken een droom uit. Matthijs is al werkzaam als sportdocent op het sportcentrum en combineerde dat met een studie tot Fysiotherapeut. De afgelopen jaren merkte hij op dat er veel vraag is naar Fysiotherapie bij studenten en werknemers van de Wageningen Universiteit.

Doel van de praktijk is om het para-medisch serviceniveau op de campus naar een hoger plan te tillen. Improve Physiotherapy werkt nauw samen met SCB en WUR om medewerkers en studenten blessurevrij en vitaal te houden. De ideale locatie van Improve Physiotherapy maakt een bezoek aan de fysiotherapeut makkelijk en minder tijdrovend. Het Sports Centre bevind zich op maximaal 10 minuten loop afstand van alle gebouwen op de campus.

Improve Physiotherapy ziet gezondheid in een breed verband en werkt vanuit de 3 pijlers: Remedy, Prevention en (Sport)Advice.

Remedy

Als je fysieke klachten hebt kan dit je ernstig belemmeren in je dagelijks leven. Improve Physiotherapy helpt jou weer pijnloos te bewegen. Ook na een operatie ben je van harte welkom om de revalidatie optimaal te laten verlopen.

Prevention

Nog beter dan klachten verhelpen is klachten voorkomen. Improve Physiotherapy draagt graag bij aan de vitaliteit en inzetbaarheid van werknemers. Dit wordt gedaan is samenwerking met Sport Centre de Bongerd waar veel cursussen worden gegeven gericht op gezondheid.

(Sport)Advice

Heb jij ambitieuze doelstellingen betreft je gezondheid of prestatievermogen? Als je optimaal wil presteren in een wedstrijd komt hier veel bij kijken. Hoe moet de arbeid/rust-verhouding eruit zien? Wat voor kracht en conditie heb je nodig? Hoe zit het met voeding en supplementen? Al dit soort onderwerpen vragen om maatwerk. Improve Physiotherpy werkt vanuit de vermaarde ‘Overload Worldwide methode’ en tilt jou hiermee naar je maximale potentieel.

Voor de volgende diensten kun je terecht bij Improve Physiotherapy:

  • Screening
  • Intake en Onderzoek
  • Zitting fysiotherapie
  • Vitaliteit check en coaching
  • Sportmassage
  • Personal Training

Behalve dit alles heeft Improve Physiotherapy contracten met alle zorgverzekeraars waardoor jouw behandeling mogelijk vergoed wordt. Ook zijn wij BIG geregistreerd en staan we ingeschreven bij het CKR het kwaliteitsregister Fysiotherapie. Daarnaast werken we volgens de laatste wetenschappelijk inzichten en volgens de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap van Fysiotherapie. Hierdoor is onze kwaliteit gewaarborgd.

Wij verwelkomen u graag in onze mooie nieuwe praktijk.

 

Maak gelijk een afspraak!

 

diensten fysiotherapie wageningen, start improve physiotherapy