Diensten

ONZE DIENSTEN

Bij Improve Physiotherapy kun je terecht voor klachten aan je bewegingsapparaat, blessurebehandeling en preventie. In een eerste screening bekijken we je klachten. Door een uitgebreider onderzoek stellen we de oorzaak en de ernst van je klachten vast. Daarna starten we de behandeling en gaan we samen aan de slag om je klachten aan te pakken. Improve Physiotherapy heeft een uitgebreid aanbod aan behandelmethoden en therapieën voor iedereen met bewegingsklachten als gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure of een incident zoals een val of een ongeluk.

Fysiotherapie
Improve Physiotherapy heeft een uitgebreid aanbod aan behandelmethoden en therapieën voor fysieke klachten en bewegingsklachten als gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure, revalidatie na een operatie of een incident zoals een val of een ongeluk. Samen met jou gaan we aan de slag om de klachten op te lossen. Bij ons kun je terecht met of zonder verwijzing van je huisarts.
Vitaliteitscheck
De zes domeinen die vitaliteit bepalen zijn immuunsysteem, ademhaling, beweging, slaap, voeding en stress. Samen met jou vullen we een vragenlijst in over jouw vitaliteit. Daardoor krijgen we inzicht in waar winst behaald kan worden, zodat je vitaler door het leven gaat.


Sportmassage
Sneller herstellen na het sporten? Of aan het revalideren na een blessure? Bij Improve Physiotherapy kun je terecht voor een sportmassage. Een goede sportmassage zorgt voor een betere doorbloeding, de afvoer van afvalstoffen, het verlagen van de spierspanning en het verwijderen van knopen in de spieren. Een ontspannende behandeling, ook voor niet-sporters.


Personal training
Wil je maximaal resultaat uit je trainingen halen en zeker weten dat je je doelstelling behaald? Wil je bijvoorbeeld afvallen of beter presteren in je sport?

Met personal training weet je zeker dat je zo snel mogelijk het gewenste resultaat boekt. Met onze personal trainer spreek je een periode af van 3, 6 of 12 maanden.

Behandelplan

Na het vaststellen van de klachten bepalen we samen met jou een behandelplan. Afhankelijk van je klachten bestaat de behandeling zoveel mogelijk uit actieve oefentherapie, indien nodig aangevuld massagetherapie. Met de oefeningen en/of massages verbeteren we je soepelheid en beweeglijkheid en proberen we zoveel mogelijk eventuele pijn te bestrijden. De fysiotherapeut ondersteunt je hierbij, je blijft zelf verantwoordelijk voor het genezingsproces.

Waarom Improve Physiotherapy?

1. Gediplomeerde fysiotherapeut
2. Contracten met alle zorgverzekeraars
3. INGESCHREVEN BIJ DE BIG EN DE CKR
4. In Sportcentrum De Bongerd op Wageningen Campus
5. Gratis parkeren
6. Binnen 48 uur een afspraak